Uw betrouwbare tandartspraktijk in Rotterdam

Contact

Bij Mondzorg Alexander kunt u terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen, van preventie en halfjaarlijkse controle tot het vullen van gaatjes en esthetische behandelingen. Hier leest u meer over algemene tandheelkunde, bruggen en kronen, en tanden bleken, maar voor meer informatie raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Algemene tandheelkunde, mondhygiëne en preventie

Preventie is het belangrijkste onderdeel van mondzorg. Met goede mondhygiëne kunt u gaatjes en tandvleesaandoeningen voorkomen, waardoor ingrijpende behandelingen niet nodig zijn. De halfjaarlijkse controle is hierbij onmisbaar – uw tandarts ziet of er kleine problemen zijn, zoals tandsteen, en kan deze meteen oplossen om grotere problemen met uw gebit te voorkomen. Ook zullen uw tandarts en mondhygiënist van Mondzorg Alexander in Rotterdam u natuurlijk adviseren over de beste manieren om uw gebit goed schoon te houden. Meer weten? Neem contact met ons op voor gratis advies.

Neem contact op

Kronen en bruggen

Heeft u een of meerdere zwaar beschadigde of zelfs missende tanden of kiezen? Kronen en bruggen zorgen ervoor dat u een goed kauwoppervlak behoudt en dat uw gebit er natuurlijk uit blijft zien. Een kroon is een hoesje van metaal of porselein dat over uw beschadigde tand of kies wordt aangebracht. De tand kan hierdoor niet verder beschadigd raken en kan gewoon gebruikt worden. U kunt verwachten dat een kroon minimaal tien jaar meegaat, waardoor dit een goede investering is.

Als u een kies mist, kan een brug uw kauwoppervlak herstellen zonder dat hiervoor een implantaat nodig is. De brug bestaat uit een kunsttand die met cement bevestigd wordt aan uw eigen aangrenzende tanden. U kunt de brug dus niet zelf verwijderen. Een brug is voordeliger dan een implantaat, maar heeft als nadeel dat een of twee van uw gezonde tanden geslepen moeten worden. Ook geeft een implantaat meestal hoger draagcomfort.

Wilt u bespreken wat voor uw gebit de beste oplossing is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met onze tandartspraktijk in Rotterdam.

Lees meer over tandprothetiek

Tanden bleken

Natuurlijk wilt u dat uw gebit en tandvlees gezond blijven, maar een stralend witte glimlach is ook belangrijk. Ook als u niet tevreden bent met de kleur van uw tanden bent u bij Mondzorg Alexander aan het juiste adres. Bij onze tandartspraktijk in Rotterdam kunt u uw tanden op een veilige manier enkele tinten lichter laten maken. Wilt u meer weten over tanden bleken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze tandartspraktijk en onze tandheelkundige behandelingen? Neem vrijblijvend contact op via

010 - 844 28 13.

Neem contact op