Gebitsreparatie in ons tandtechnisch laboratorium in Rotterdam

Contact

Verwijzen wij u door naar de tandprotheticus, dan hoeft u niet op zoek naar een nieuwe tandartspraktijk. Mondzorg Alexander heeft namelijk een eigen laboratorium op dezelfde locatie in Rotterdam. Op deze manier kunnen wij u een compleet zorgpakket aanbieden en kunt u vertrouwen op geweldige resultaten. Hier leert u meer over implantologie, gebitsprotheses en onze snelle reparatieservice. Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Implantologie

Als u tanden en/of kiezen mist, kan een implantoloog deze vervangen door implantaten in uw kaak te bevestigen. Op deze kunstwortels van titanium kan vervolgens een kroon, brug of gebitsprothese worden geplaatst. Na deze behandeling kunt u uw gebit als normaal gebruiken. Het verschil met uw eigen tanden en kiezen is vrijwel onmerkbaar. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat implantaten een flinke investering zijn en dat de behandeling enkele maanden zal duren. Meer weten? Neem contact op met Mondzorg Alexander om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Volledige en partiële gebitsprothese

Een gebitsprothese vervangt meerdere of zelfs al uw tanden en kiezen.
Naast het traditionele uitneembare kunstgebit zijn er een aantal andere mogelijkheden. Zo kan een gedeeltelijke prothese aan uw gezonde tanden en kiezen bevestigd worden met een harsplaatje of een metalen frame (de frameprothese). 

Voor meer gebruiksgemak en een beter mondgevoel en smaakvermogen kiest u voor een vaste gebitsprothese. Deze wordt bevestigd aan implantaten in uw kaak en voelt heel natuurlijk aan. Wilt u weten wat de beste oplossing voor u is? Neem voor gratis advies contact op met Mondzorg Alexander.

Neem contact op

Reparatieservice

Is uw gebitsprothese doormidden gebroken of is er een stukje van uw gebitsprothese afgebroken? Mondzorg Alexander in Rotterdam biedt een snelle reparatieservice aan: klaar terwijl u wacht, ook in het weekend. Zo kunt u meteen weer met een stralende glimlach de deur uit. Wilt u hier ook van profiteren? Schrijf u dan meteen in als nieuwe patiënt. Let op: deze service is alleen bedoeld voor gebitsprotheses, niet voor eigen tanden.

Inschrijven

Klikgebit op implantaten

Heeft u last van uw uitneembare kunstgebit, en wilt u liever een vaste gebitsprothese? Dan is het klikgebit een goede middenweg. Voor deze prothese worden implantaten in uw kaak geplaatst, waarna u het klikgebit hieraan kunt bevestigen. U kunt het klikgebit zelf gemakkelijk uitnemen, bijvoorbeeld om het goed schoon te maken. 

Het grote voordeel van een klikgebit is dat het kaakbot niet zal slinken. Bovendien houdt u uw gehemelte vrij, maar geniet u wel van het schoonmaakgemak van een uitneembaar kunstgebit. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met onze tandartspraktijk in Rotterdam.

Neem contact op

Heeft u vragen over gebitsreparatie? Neem contact op met Mondzorg Alexander in Rotterdam via

010 - 844 28 13.

Neem contact op